'Joustra’ staat er simpelweg op de gevel, maar dat is dan meteen ook het enige dat simpel is aan het bedrijf dat achter deze voorkant schuilgaat. Joustra is een uniek familiebedrijf, al was het alleen maar om het feit dat er binnen de muren naast een fietsenmaker, een rijwielhersteller zoals dat vroeger heette, ook een uitgebreid warenhuis zetelt.

Joustra werd voorheen gerund door vader Bram en zoon Jan Joustra en zij bepaalden samen met moeder Janny en dochter Greetje de zakelijke koers, maar ook de sfeer binnen het bedrijf. Inmiddels zijn Bram en Janny met pensioen, maar de koers en sfeer zijn hetzelfde gebleven. Want ook al kun je in de fietsenafdeling terecht voor de nieuwste en meest innovatieve snufjes op de fietsenmarkt, het gaat er toch ook en met name om hoe de medewerkers met de cliënten omgaan. Het zal dan ook niet toevallig zijn dat Joustra ook veel externe klanten heeft, mensen van buiten de Trynwâlden, die speciaal naar Aldtsjerk komen om een fiets te kopen. Als je het assortiment bekijkt kun je je nauwelijks voorstellen dat er iemand zonder fiets de deur uitgaat. Maar niet alleen de sfeer en de enorme keuze spelen bij de cliënten een rol, maar ook het feit dat je hier bij Joustra gratis én voor de deur kunt parkeren. Kom daar eens om in de stad!

Wij verkopen de fietsen van o.a. Batavus, Gazelle, Sparta, Bikkel, Montego en Grandeur. Voor kinderfiets tot fiets met trapbekrachtiging kunt u bij ons terecht. We zijn aangesloten bij Fietswereld. De Fietswereld winkels zijn echte speciaalzaken waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat! 

Joustra Oudkerk is dè specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen. Onze frames zijn speciaal ontworpen voor kinderen in zeer specifieke leeftijdsgroeperingen. Door verstelbaarheid van zadel, stuur en instelbare remhandgrepen kan de fiets gedurende een maximaal haalbare periode aan de groei van het kind worden aangepast.

 

Fietswereld Joustra! Een wereld vol fietsen!

Posted by Fietswereld Joustra on Tuesday, September 1, 2015

Onze openingstijden zijn:

maandag: 13.00 - 18.00 uur
dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
zaterdag: 9.00 - 16.00 uur

Vakantiesluiting:
altijd de eerste twee weken van de Bouwvak Noord.

Feestdagen gesloten.